Contact: +32 476 21 81 60

U droomt van een nieuwe badkamer?

Dan bent u op het juiste adres

Welke stijl verkiest u?

Vergeet zeker niet meer voorbeelden te bekijken in onze portfolio.

Moderne Badkamer

Moderne badkamer renovatie

Huiselijke Badkamer

Huiselijke badkamer renovatie

Trendy Badkamer

Trendy badkamer renovatie

Ons stappenplan

Stap 1: Contact

U wil graag uw badkamer renoveren? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail of telefonisch. Wij maken dan graag een afspraak voor een eerste kennismaking wanneer het u past. Dit kan zowel overdag, 's avonds en in het weekend!  

Stap 2: Opmeten badkamer

Op de afgesproken datum komen wij bij u thuis en bespreken wij uw ideeën. De badkamer wordt dan opgemeten om zo een schets te kunnen maken. Verder letten wij op wat nog mogelijkheden kunnen zijn met de beschikbare ruimte en geven deze tips en adviezen met u mee.  

Stap 3: Badkamer design

Aan de hand van uw ideeën en de schetsen uit het kennismakingsgesprek wordt er een design uitgewerkt waarin alles op elkaar is afgestemd. Het is onze specialiteit om de balans te vinden tussen het functionele en het esthetische. Op basis van de schetsen van de nieuwe badkamer wordt vervolgens een vrijblijvende offerte opgesteld. In de offerte is alles inbegrepen voor uw badkamerrenovatie: coördinatie, werkuren, werkmaterialen, toestellen, etc. Zodat onze klanten meteen een duidelijk beeld krijgen van de kostprijs van de nieuwe badkamer.  

Stap 4: Badkamer voorstelling

Na de definitieve schets en opgemaakte offerte gaan wij bij onze partners op zoek naar kwalitatieve producten. Indien u zelf voorstellen heeft (voor bepaalde merken of zaken) mag u die altijd doen uiteraard. De offerte is volledig vrijblijvend. Uiteindelijk is het dan aan u om te beslissen of u het voorstel goedkeurt.  

Stap 5: Planning renovatie

Door de offerte ondertekend terug aan ons te bezorgen geeft u uw akkoord en kunnen we aan de slag. We plannen de renovatiewerken in naargelang het voor u past. Zo weet u op voorhand wanneer de renovatie van uw badkamer start en weet u ook wanneer ze gedaan zal zijn.  

Stap 6: Totale badkamer renovatie

Nu kunnen we eindelijk aan de renovatiewerken beginnen! De materialen worden geleverd en verschillende arbeiders komen alle werken uitvoeren volgens de afgesproken planning. Zodat u zo weinig mogelijk hinder zal ondervinden. Wij hebben natuurlijk het volste respect voor de resterende, niet te renoveren ruimtes. Die beschermen we daarom tijdens de werken zodanig dat deze niet vuil of beschadigd geraken. Zo plakken we bv. de trappen af en worden de gebruikte vloeren beschermd.  

Stap 7: Badkamer schoonmaken

Wanneer de renovatiewerken achter de rug zijn geven wij de badkamer een volledige kuisbeurt zodat deze klaar is voor gebruik!

Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek en start met renoveren!